top of page
Zoeken

Microneedling

Tijdens de behandeling maak je eigenlijk  hele kleine microkanaaltjes (deze zijn onzichtbaar). Door deze “miniscule prikjes” wordt je celdeling gestimuleerd. Hierdoor gaat  de behandelde zone bijv. de fijne lijnen rondom je ogen of je mond of je voorhoofd) herstellen en regenereren.


Omdat je heel gericht, en diep in de huid werkt, behaal je maximale resultaten. Je stimuleert het collageen (dat voorheen nog een beetje lag te slapen) enorm want je schud het in feite ‘wakker’. Door het proces van de behandeling microneedling komen er groeifactoren vrij en worden de cellen gestimuleerd tot nieuwe aanmaak van Collageen en Elastine.

Lees: nieuw collageen en elastine maken de huid steviger, gladder en strakker. En dat is uiteindelijk wat je wil, toch?

Foto eigendom van Skin Studio M. (Resultaat na 2e treatment) Voor meer informatie en foto’s neem contact op via info@skinstudiom.nl. Een intake is altijd gratis.


Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Afhankelijk van leeftijd  en ‘probeem’zou ik zeggen, minimaal 3-4-5 behandelingen.  Het wordt aangeraden dit per jaar te herhalen om je huid zo vitaal mogelijk te houden.


Hersteltijd Hou er rekening mee dat je na de behandeling nog 2 tot 4 uur ‘rood’ eruit kan zien. Dus ga niet op date, vlak nadat je deze behandeling geboekt hebt (maar naar de supermarkt kan je prima). Je volgende behandeling mag meestal al na 26 tot 30 dagen plaatsvinden.


Voor wie is het geschikt? Ja, eigenlijk is dit een aanrader voor iedereen. Of je moet 16 zijn met een perzikhuidje, maar verder knapt iedereen er van op. Wat je vraag ook is, lijntjes worden minder, acne-littekens, (let op actieve acne wordt niet behandeld) is heel mooi weg te werken, ook striae maar ook pigmentvlekken krijg je zoveel minder zichtbaar .

 

Indicaties voor Microneedling pen:

Fijne lijntjes en rimpelsAcne littekensLittekens van andere aardZonbeschadigingPigmentstoornisGrove huidstructuur / vergrote poriënStriae / striemen


Doet het pijn? Nou, er zijn meer ontspannende behandelingen te boeken in de studio, maar pijn doet het niet. Het is meer een ‘gek’ gevoel. Gelukkig verwerk ik de behandeling voor je in een treatment, zodat je wel even lekker ontspant!

Comments


bottom of page